BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu; Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 107. yıl dönümünde, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum’’ dedi.

BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU'NDAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
18 Mart 2022 Cuma 09:48

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU:

“18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'MİZİN 107. YIL DÖNÜMÜNDE, BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM’’

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu; Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında;  “18 Mart Çanakkale Zaferi'mizin 107. yıl dönümünde, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum’’ dedi.

Çanakkale Zaferi’nin Türk tarihindeki yeri ve önemine değinen Tüfekçioğlu, Çanakkale zaferinin her açıdan büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, mesajında şunları kaydetti:

‘’Türk Milleti yaşadığı tarih boyunca sayısız kahramanlıklar ortaya koyabilmiş bir millettir. Bir asır önce dünyanın işgalci güçlerine karşı ana vatanımızın geçilmez olduğunu döktükleri kanla ispatlayan kahraman ordumuz, bizlere eşsiz bir miras bırakmıştır. Bizler de bu mirası en iyi şekilde koruyacağımıza ve onu en iyi yerlere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle bizlere bu cennet vatanı emanet bırakan Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Çanakkale’de canlarını feda eden bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve rahmet duygularıyla anıyorum’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.