BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU KERMES AÇILIŞINA KATILDI!

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM TÜFEKÇİOĞLU KERMES AÇILIŞINA KATILDI! Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kermes açılışı büyük ilgi gördü. Dezavantajlı vatandaşlara yönelik çalışmalarıyla beğeni toplayan Engelsiz Yarınlar Derneği, düzenlediği kermes ile engelsiz yarınlara ışık olmaya devam ediyor. Engelsiz Yarınlar Derneği, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kermes ile satılan ürünler ile dezavantajlı vatandaşlara destek olacak. Açılışa Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi Üyeleri Birol Ünsal ve Ahmet Korkmaz ile katılan Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, bu tür organizasyonlara belediye olarak her zaman destek olacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu açıklamasının devamında; “Bilecik Belediyesi olarak engelli ve dezavantajlı vatandaşlarımıza destek olacak her türlü organizasyonda üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz. Gerek kendi bünyemizde olsun gerek başka kurumlarla iş birliği olsun her zaman dezavantajlı vatandaşlarımızın yanındayız. Bu konuyla ilgili bugün burada bu güzel organizasyonda olduğumuz için de ayrı bir mutluyuz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve beraberindeki heyet, satışa çıkan ürünleri inceledikten sonra salondan ayrıldı.

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU KERMES AÇILIŞINA KATILDI!
07 Mart 2022 Pazartesi 10:32

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MUHARREM TÜFEKÇİOĞLU KERMES AÇILIŞINA KATILDI!

Engelsiz Yarınlar Derneği tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kermes açılışı büyük ilgi gördü.

Dezavantajlı vatandaşlara yönelik çalışmalarıyla beğeni toplayan Engelsiz Yarınlar Derneği, düzenlediği kermes ile engelsiz yarınlara ışık olmaya devam ediyor. Engelsiz Yarınlar Derneği, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen kermes ile satılan ürünler ile dezavantajlı vatandaşlara destek olacak. Açılışa Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi Üyeleri Birol Ünsal ve Ahmet Korkmaz ile katılan Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, bu tür organizasyonlara belediye olarak her zaman destek olacaklarını belirtti. Belediye Başkanı Muharrem Tüfekçioğlu açıklamasının devamında; “Bilecik Belediyesi olarak engelli ve dezavantajlı vatandaşlarımıza destek olacak her türlü organizasyonda üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz. Gerek kendi bünyemizde olsun gerek başka kurumlarla iş birliği olsun her zaman dezavantajlı vatandaşlarımızın yanındayız. Bu konuyla ilgili bugün burada bu güzel organizasyonda olduğumuz için de ayrı bir mutluyuz. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve beraberindeki heyet, satışa çıkan ürünleri inceledikten sonra salondan ayrıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.