BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU: “ŞANTİYECİLİKTEN GELDİM”

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü Atölye Amirliğini ziyaret ederek personelle sohbet etti.

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU: “ŞANTİYECİLİKTEN GELDİM”
09 Mart 2022 Çarşamba 11:44

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU PERSONEL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR!

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü Atölye Amirliğini ziyaret ederek personelle sohbet etti.

Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, personel ziyaretlerine İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü Atölye Amirliği ile devam etti. Burada personelle sohbet eden Başkan Vekili Tüfekçioğlu, işleyiş ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Teknik çalışmalarda araç parkının kapasite ve niteliğine dikkat çeken Başkan Vekili Tüfekçioğlu; “Tabi mümkün olduğu kadar hizmette araç parkı yeniyse daha hızlı hizmet yapılabiliyor. Ben kendi mantığım ve edindiğim tecrübeye göre ne olursa olsun hizmet için mümkün olduğu kadar araç parklarını yenileyerek hareket etmenin faydalı olduğunu düşünüyorum. İnsanlar çalışırken tamirle uğraşıp zaman kaybetmektense yeni makinalarla mümkün olduğunca seri bir çalışma daha güzel olur.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU: “ŞANTİYECİLİKTEN GELDİĞİM İÇİN SİZİ İYİ ANLIYORUM”

Şehre hizmet ederken birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Vekili Tüfekçioğlu konuşmasına; “Hepinizden çalışırken özveri bekliyorum. Yani hepimiz üzerimize düşen görevleri hızlı ve doğru bir şekilde yapalım. Ben daha önce de bu alanda çalıştım. Aranızda beni bu alandan tanıyanlar vardır. Bazen 100-150 arkadaşla beraber çalıştık. Şantiyecilikten geldik.  Şantiyede bulaşık da yıkadık. Sizleri hemen hemen en iyi anlayabilecek insanlardan biriyim. O noktalarda samimi duygularla ve dikkatli bir şekilde hep birlikte güzel bir şekilde çalışalım.” şeklinde devam etti.

Personel ile sohbet eden Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, sohbetin ardından personeline teşekkür ederek tesislerden ayrıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.