BAYRAM BULUŞMASI

RAMAZAN Bayramı münasebetiyle Bilecik Valiliğinde düzenlenen programda iktidar ve muhalefet bir araya geldi.

BAYRAM BULUŞMASI
03 Mayıs 2022 Salı 13:56

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Bilecik’ li hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Valilik binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreni akabindeki bayram ziyaretlerine İlk olarak  Bilecik Huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutlayarak  başlayan Vali Kızılkaya, burada büyüklerimizin ellerini öperek hatırlarını sordu. Renkli anların yaşandığı ziyarette huzurevi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Daha sonra sırasıyla Bilecik Sevgi Evleri’ni, Şehit Nail Gözütok’un kız kardeşi Selda Bayırlı’yı, Bilecik Ertuğrulgazi Polis Merkezi’ni, Jandarma ve Polis uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Kızılkaya, buralarda çocuklarla, hemşehrilerimizle ve görevli personelle bayramlaşarak, hediye ve tatlı ikramında bulundu.

Bayramların milletimizin birliğini ve beraberliğini pekiştirdiğini vurgulayan Vali Kızılkaya, toplum olarak bu özel günlerde bir birimizi daha çok kucaklamamız gerektiğini söyleyerek, bayramın Bilecik’imize ve tüm ülkemize bereket, sağlık ve huzurlar getirmesini temenni etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.