BİLECİK BELEDİYESİNDEN ANINDA MÜDAHALE

Aşırı yağış sonrasında meydana gelen kayma sonrasında Bilecik Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ANINDA MÜDAHALE
10 Haziran 2022 Cuma 09:50

Aşırı yağış sonrasında meydana gelen kayma sonrasında Bilecik Belediyesi ekipleri anında müdahale etti. 

Yapılan uyarılar sonrasında meydana gelen aşırı yağış sonrasında Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız ve Bilecik Belediyesinin teknik ekibi tam kadro sahada idi. Özellikle Ertuğrul Gazi Mahallesinde yollarda meydana gelen çökmeler yaşandı. Başkan Vekili Subaşı ve yetkililer çalışmaların başında bizzat bulunması vatandaşlar tarafından takdir topladı. 

Dün gece meydana gelen ani yağış sonrasında İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi önünde hasar gören araçlar ekiplerimiz tarafından anında müdahale ile bulundukları yerlerden çıkarıldı. 


Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, "Şehrimizin diğer noktalarında gerekli kontrolleri ekiplerimiz ile bizzat yaparak herhangi bir sorunun olmadığını tespit ettik. Araçları hasar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor bir daha böyle afetlerin yaşanmamasını diliyorum. Destek veren karayolları ve AFAD görevlilerine de teşekkür ediyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.