BİLECİK BELEDİYESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK YARDIM

Bilecik Belediyesinden kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapılan açıklamada deprem bölgesine şu ana kadar 11 TIR yardım malzemesi yanı sıra 6 TIR yakacak odun gönderildiği bilgisi paylaşıldı.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE BÜYÜK YARDIM
17 Şubat 2023 Cuma 20:08

BİLECİK BELEDİYESİNDEN DEPREM BÖLGESİNE ŞU ANA KADAR 17 TIR YARDIM MALZEMESİ VE YAKACAK ODUN GÖNDERİLDİ

Bilecik Belediyesinden kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yapılan açıklamada deprem bölgesine şu ana kadar 11 TIR yardım malzemesi yanı sıra 6 TIR yakacak odun gönderildiği bilgisi paylaşıldı.

Bilecik Belediyesi koordinasyonunda düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bilgisinin yer aldığı açıklamada şunlar kaydedildi.

‘’Belediye Başkanlığımız yanı sıra ilimizdeki diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri ve dernekler tarafından devam eden yardımlar ile depremzedelerin acıları paylaşılıyor. İlk günden bu yana Bilecik Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında giyim malzemeleri, gıda ürünleri, ısıtıcı, mutfak ve mobilya eşyası, ışık ve aydınlatma sistemleri, jeneratör, battaniye, yastık ve yorgan olmak üzere 20’yi aşkın kalemde yardımlar deprem bölgesine ulaştırıldı. Bu anlamda duyarlılık gösteren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz’’

BİLECİK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN 100 ÇADIR DEPREM BÖLGESİNE BUGÜN GÖNDERİLECEK

Açıklamada ayrıca yardım kampanyası kapsamında Bilecik Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası, esnaf ve vatandaşların katkılarıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan 100 adet çadır ise deprem bölgesinde kurulmak üzere bugün gönderileceği belirtildi.

Yapılan çadırların; halı, ısıtıcılar, battaniye, yorgan ve yastık gibi temel ihtiyaç malzemeleri ile de donatılacağı bilgisi açıklamada yer aldı.

İLİMİZE GELEN VE GELECEK VATANDAŞLAR İÇİN EV DONATI MALZEMELERİ İLE GİYİM KUŞAM MALZEMESİ TOPLANIYOR

Vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla yapılan açıklamada ayrıca deprem bölgesinden Bilecik’e gelen ve bu tarihten sonra gelecekler için yardım kampanyasının devam ettiği bilgisi verildi.

Bilecik Belediyesi çalışanları ve gönüllü vatandaşlarımız tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde toplanan malzemeler tasnif edilerek, depremzede vatandaşların kullanımına hazırlandı.

Açıklamada yardım kampanyasının devam ettiği bilgisi de yer aldı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.