BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖNEMLİ DUYURU

Bilecik Belediyesi tarafından yoğun kar yağışı için yapılacak çalışmalara engel olmaması için bazı caddelerde araç park edilmemesi duyurusu yaptı.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÖNEMLİ DUYURU
22 Ocak 2022 Cumartesi 10:07

ÖNEMLİ DUYURU!
Karla mücadele çalışmalarımıza araçların engel olmaması için; 24 Ocak Pazartesi gününe kadar belirtilen mevkilere araç parkı yapılmamasını vatandaşlarımızdan rica ederiz.
1- Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Teknosa ile Valilik Binası arası ve Kapalı Otopark Sokağı.
2- Gazipaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi Eğilmezler Petrol ile Dedeoğlu Cami arası.
3- İsmetpaşa Mahallesi İbrahim Bey Caddesi İstanbul Yolu ile Devedağı mevki arası.
4- Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Ertuğrulgazi ve Stadyum Caddeleri ile Ertuğrul Sokak’taki Karayolları ile Ertuğrulgazi Diş Hastanesi mevki.
5- İsmetpaşa Mahallesi Ormancı Sokak Orman Müdürlüğü ile Nilüfer Sitesine kadar olan mevki.
6- Beşiktaş Mahallesi Hadi Arıncı ve Necati Önen Caddeleri Çakırpınar Kavşağı ile Şehit Mesut Bilir Caddesi arası ile Çakırpınar Yolu ile Fen Lisesi arası.
7- İstiklal Mahallesi Şerifpaşa ve Ali Rıza Özkay Caddeleri Hoşgör Balıkçılık ile Şerifpaşa Cami arası İle Emniyet Müdürlüğü ile Valilik Binası arası.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.