BİLECİK BELEDİYESİNDEN SU AÇIKLAMASI

Son günlerde çeşmelerden akan kirli su için Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN SU AÇIKLAMASI
12 Aralık 2020 Cumartesi 17:01

Şehrimizde yaşanan su kesintileri hakkında kamuoyunu bilgilendirici açıklama; 
Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğinden alınan bilgiye göre; Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından gerçekleştirilen proje çalışması kapsamında Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğiyle yazışma gerçekleştirilmeden habersiz ve izinsiz yapılan kazıda 08.12.2020 tarih ve 16:15 saatinde Pazaryeri-Karaköy arası ana su besleme hattı patlatılmıştır.  
Mevcut hatta gerçekleşen arıza nedeniyle İlimizde ve birçok ilçemizde ana su beslemesi kesilmiştir. Yapılan çalışmalarla şebekenin normale dönmeye başlaması 14.12.2020 Pazartesi gününü bulması öngörülmektedir. Arızanın erken giderilmesi halinde süre beklenilmeden su verilecektir. 
Belediyemiz yerel su kaynaklarıyla arızaya bağlı su kesintisinin vatandaşlarımıza minimum düzeyde yansıması için çaba sarf etmektedir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.