BİLECİK BELEDİYESİ’NİN 21. YARDIM TIR’I DEPREM BÖLGESİNDE

Bilecik Belediyesi koordinasyonunda hazırlanan 21. yardım TIR’ı, deprem bölgesine doğru yola çıktı.

BİLECİK BELEDİYESİ’NİN 21. YARDIM TIR’I DEPREM BÖLGESİNDE
03 Mart 2023 Cuma 14:29

BİLECİK BELEDİYESİ’NİN 21. YARDIM TIR’I DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERİLDİ

Bilecik Belediyesi koordinasyonunda hazırlanan 21. yardım TIR’ı, deprem bölgesine doğru yola çıktı.
Şu ana kadar 11 TIR’dan oluşan yardım malzemesi ile 9 kamyondan oluşan yakacak odunun gönderildiği deprem bölgesi için hazırlanan ve içinde çadır, uyku tulumu, soba, yakacak ve ihtiyaç malzemesi, ayakkabı ve su bulunan yeni bir araç daha yola çıktı.


Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya hesabında yaptığı kısa değerlendirmede, ‘’Yardım Tırımız Yola Çıktı. Belediyemiz bünyesinde ürettiğimiz; çadır, uyku tulumu ve sobalar ile yakacak, ayakkabı, su ve genel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu tırımız dün gece Kahramanmaraş’a doğru yola çıktı.’’ İfadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasında ayrıca bu güne kadar 7 bin 200 adet battaniye, 6 bin 63 adet bebek maması, bebek bezi ve bebek hijyen kolisi, 6 bin 10 adet gıda kolisi, 6 bin 210 adet kıyafet kolisi, 4 bin 400 adet hijyen kolisi, 2 bin 950 paket su, 390 adet ısıtıcı, 120 adet çadır, 80 adet yatak, 76 arama kurtarma ve gönüllü personel,  5 hizmet aracı, 4 adet konteyner, 1 adet seyyar ikram aracı, 1 adet jeneratör teslim edilmişti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.