BİLECİK'E ACİL İNİŞ YAPTI

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopterin Bilecik'e acil iniş yaptı. 

BİLECİK'E ACİL İNİŞ YAPTI
02 Temmuz 2022 Cumartesi 21:00

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopterin Bilecik'e acil iniş yaptı. 

Gerek Ulaştırma Bakanlığı döneminde gerek ise Başbakanlığı döneminde Bilecik'e sayısız kez gelen ve Bilecik'e yapılan yatırımlarda büyük bir gayreti olan eski Başbakan Binali Yıldırım bu kez onu taşıyan helikopteri acil olarak iniş yaptı. 

Edinilen bilgiye göre, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenen bir etkinliğe katılmak üzere yola çıkan eski Başbakan Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter pilotunun rahatsızlanması üzerine Bilecik Jandarma Eğitim Tuğay Komutanlığına pistina acil iniş yaptı. 

Durumu haber alan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Bilecik'te bir çok AK Partili yönetici hemen Jandarma Eğitim Tuğay Komutanlığına gitti. 

Eski Başbakan Binali Yıldırım ile burada uzun bir sohbet gerçekleştiren eski Başbakan Binali Yıldırım daha sonra başka bir helikopter ile Bursa'ya hareket etti. 

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım Beyi kısada olsa şehrimizde ağırladık. Helikopteri acil iniş yapan Sn. Başbakanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. 

Haber sitemiz olarak eski Başbakan Binali Yıldırım'a çok geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.