BİLECİK'E TEŞVİK BÖLGESİ DESTEĞİ

Bilecik'te Pazaryeri, İnhisar, Yenipazar ve Gölpazarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın yayınladığı karar ile teşvik kapsamına alındı.

BİLECİK'E TEŞVİK BÖLGESİ DESTEĞİ
14 Mayıs 2022 Cumartesi 15:42

Bilecik'te Pazaryeri, İnhisar, Yenipazar ve Gölpazarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın yayınladığı karar ile teşvik kapsamına alındı. 

İllerarası gelişmişlik farklarının ortadan kaldırılması ve illerin görece daha az gelişmiş ilçelerinin kalkındırılması amacıyla Bilecik'te 4 ilçe teşvik kapsamına alındı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararla, "İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması'nın sonuçları esas alınarak ilçelerin gelişmişlik sıralaması güncellendi. Güncelleme sonrasında Bilecik'te 4 ilçe teşvik bölgesi kapsamına alındı. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "BİLECİK'İMİZE HAYIRLI OLSUN..
Sayın Cumhurbaşkanımız’ın onayları ile Yenipazar,İnhisar, Pazaryeri, Gölpazarı TEŞVİK BÖLGESİ OLDU.Müjdeyi Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK verdi. Ülkemizin, İlimizin ve İlçemizin gelişmesi için her türlü desteği veren
Cumhurbaşkanımız, Liderimiz  Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Mustafa VARANK’ a , Hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih DÖNMEZ ‘e şükranlarımızı sunarız.
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele....


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
eagle - 2 yıl önce
Bütün müjdeler ilçelere vAllaha, merkeze yine birşey yok