BİLECİK GÜZEL MARKET

Bilecik Belediyesi Güzel Market çalışmaları vatandaşların büyük beğenisini topluyor.

BİLECİK GÜZEL MARKET
30 Mayıs 2022 Pazartesi 15:55

Bilecik Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak kurulan Güzel Market vatandaşların büyük beğenisini topluyor. 

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın büyük önem verdiği proje her geçen gün hizmetleri büyüyerek devam ediyor.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yer alan ve yardımsever vatandaşlarımız tarafından bağışların yapıldığı Güzel Market Dayanışma Mağazası ile bu zamana kadar yüzlerce ev donatıldı. 4 bine yakın kırtasiye malzemesi, eve eşyası ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

 Bilecik Belediyesi Güzel Market ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 

Bilecik Belediyesi Güzel Market çalışmaları vatandaşların büyük beğenisini topluyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahalle sakini - 2 yıl önce
Biz bunları yıllardır yabiyoruz zaden işi gizli yapmak hayır olur insanlarin gözüne sokarak reklam yanarak olmaz hiç olmasa daha iyi insanları rencide etmeye gerek yok