BİLECİK HALKININ %83’Ü ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Şehrimizde yüzler gülüyor… Bilecik Belediyesi tarafından yapılan anket Bileciklilerin yüzünün güldüğünü gösterdi.

BİLECİK HALKININ %83’Ü ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
05 Haziran 2021 Cumartesi 13:11

BİLECİK HALKININ %83’Ü ÇALIŞMALARDAN MEMNUN…

Şehrimizde yüzler gülüyor… Bilecik Belediyesi tarafından yapılan anket Bileciklilerin yüzünün güldüğünü gösterdi.

Dünyayı etkisi altına alan pandemi koşullarında da en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Bilecik Belediyesi bu zorlu işin altından başarıyla kalktı. Anket sonuçları Bileciklilerin %83,1’inin belediyenin çalışmalarından tamamen memnun olduğunu gösterdi.

Bilecik halkına sadece hizmet sunmakla kalmayıp bu hizmetin halkın beklentilerini ne kadar karşıladığını da ölçmek isteyen Bilecik Belediyesi geniş çaplı bir memnuniyet anketi düzenledi. Bilecik Belediyesi tarafından yapılan memnuniyet anketi Bilecik halkının %83,1’lik kısmının belediyenin hizmetlerinden tamamen memnun olduğunu ortaya koydu. 

Memnuniyet anketine toplam 11 bin 571 kişi katıldı. Katılımcıların 9 bin 569'u belediyenin hizmetlerinden ‘tamamen memnun’ olduklarını belirtirken, ankete katılan bin 255 kişi ise hizmetlerden ‘kısmen memnun’ olduğunu söyledi. 

Konu hakkında konuşan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin “Anket sonuçları bizim için oldukça sevindirici… ’Bilecik’e Baharı Getireceğiz’ mottosuyla çıktığımız bu yolda halkımızın yüzünü güldürdüğümüzü ve onları memnun edebildiğimizi görmek bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Halkımızın %83,1’i tamamen, %10,9’u ise çalışmalarımızdan kısmen memnun… Amacımız bu memnuniyeti şehrin tamamına yaymak için hizmetlerimize son hızla devam etmek” dedi. 

Bileciklilerin Memnuniyetinin Altında Pek Çok Hizmet Yatıyor… 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin şehre uzun yıllardır gelmeyen hizmeti getirip, halkın sorunlarını çözmek için pek çok proje geliştirdi. Bunlardan belki de en önemlisi belediyenin pandemi döneminde şehirdeki her eve tek tek ulaşıp maske dağıtması ve halkın sağlığıyla yakından ilgilenmesiydi... Bilecik Belediyesi Türkiye’de her eve tek tek ulaşıp maske dağıtımı gerçekleştiren tek belediye oldu. 

Şehrin göbeğindeki alanın halkın nefes alabilmesi için Atatürk Parkına dönüştürülmesi, Güzel Masa / Güzel Market gibi sosyal fayda sağlayan birimler, yıllardır çözülemeyen altyapı sorunun çözülmesi, pandemi döneminde halkın moralini yükseltmek için düzenlenen sokak etkinlikleri, şeffaf belediyecilik anlayışının getirilmesi gibi birçok hizmet halkın takdirini kazanan atılımlar oldu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.