BİLECİK'TE, 170 BİN MASKE DAĞITILDI

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi tarafından bir hafta içinde 170 bin adet maskenin evlerin ziyaret edilerek, teslim edildiğini kaydetti.

BİLECİK'TE, 170 BİN MASKE DAĞITILDI
25 Nisan 2020 Cumartesi 11:53

BAŞKAN ŞAHİN:

  ‘’170 BİN MASKEYİ EVLERİ ZİYARET EDEREK VATANDAŞLARIMIZA TESLİM ETTİK’’  

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi tarafından bir hafta içinde 170 bin adet maskenin evlerin ziyaret edilerek, teslim edildiğini kaydetti.

Bilecik Belediyesi olarak salgınla mücadele konusunda yoğun bir çabanın içerisinde olduklarını hatırlatan Başkan Şahin, ‘’Salgın ile mücadelemiz yaklaşık 2 ayı buldu. Belediye olarak hem fiziki anlamda hem de sosyal ve kültürel anlamdaki çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ilaçlama, dezenfekte ve benzeri faaliyetlerimizin dışında geçtiğimiz hafta itibariyle çalışma arkadaşlarımız evleri ziyaret ederek, vatandaşlarımıza maske dağıtımı yaptılar. Vatandaşlarımız da bu hizmetten oldukça memnun olduklarını ifade ediyorlar. Buna benzer çalışmalar kapsamında geçtiğimiz hafta itibariyle  yaklaşık şehrimizin birçok noktasında 50 bin adet maske, 30 bin eldiven ve 12 bine yakın ufak el dezenfektanı ve 500 adet de kiloluk  dezenfektanı dağıtmıştık. Bu bir hafta içinde ise arkadaşlarımız evleri tek tek ziyaret ederek, yaklaşık 170 bin adet maskeyi vatandaşlarımıza dağıttı. Bu yöndeki dağıtım çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımızdan isteğimiz sadece biraz daha sabretmeleri ve evlerinde kalmalarıdır’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.