BİLECİK'TE ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak çeşitli spor dalları ve kültürel etkinliklerde başarılar gösteren özel çocuklarımız ve aileleriyle Polis evinde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BİLECİK'TE ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
04 Aralık 2021 Cumartesi 11:39

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında ilk olarak çeşitli spor dalları ve kültürel etkinliklerde başarılar gösteren özel çocuklarımız ve aileleriyle Polis evinde sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıda engelli öğrencilerimizle ilgilenen Vali Dr. Kızılkaya, engelli ailelerin sorunlarını dinledi ve çözüm konusunda Valilik makamı olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. Engelli çocuklarımızın özellikle spor müsabakalarında gösterdikleri başarıları haber aldıkça mutluluğunun bir kat daha arttığını belirten Vali Dr. Kızılkaya, kahvaltı sonrası başarılı sporculara ödüllerini takdim etti. Kahvaltı, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Bir 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Kahvaltı programının ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki Bilecik Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliğe katılan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada; "Devletimiz tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla engelli vatandaşlara karşı duyarlılığını arttırmış, kamunun her alanına engellilerin sıkıntılarının çözülmesine katkı sağlayacak projeler geliştirmiş, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde sosyal hayatın ve kamu istihdamının birçok noktasına engelli kardeşlerimiz dahil edilmiştir ve edilmektedir. Yapılan çalışmalar her bireyin bir engelli adayı olduğu düşünerek yapılmakta, sevgili kardeşlerimizin gönüllerine dokunmaktadır." sözlerini sarf etti.

Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Program, protokol konuşmaları sonrası Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin  renkli  gösterileriyle devam etti. Engelli öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteriler, Vali Dr. Kemal Kızılkaya, eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya ve katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.