BİLECİKLİLER İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı, Ali Şahinoğlu ve Mehmet Ali Karasu, “Bilecikliler Buluşuyor” Bilecikliler Kültür ve Tanıtım Büyük Buluşması’na katıldı.

BİLECİKLİLER İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ
14 Kasım 2021 Pazar 17:29

BİLECİKLİLER İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİ

 İstanbul Bilecikliler Derneği tarafından İstanbul Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi Kartal Belediyesi Kültür ve Nikah Salonu’nda düzenlenen Bilecikliler Buluşması yoğun ilgi gördü. Başkan Yardımcılarımız, Fındık, Kazıcı, Şahinoğlu ve Karasu İstanbul Bilecikliler Derneği tarafından düzenlenen “Bilecikliler Buluşuyor” programına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu adına katılarak Bilecikli hemşehrileri ve Bilecik sevdalıları ile bir araya geldiBilecik’in tüm renklerinin, değerlerinin, kültürlerinin, ezgilerinin, folklorik sanatlarının, yöresel lezzetlerinin ve memleket bilincinin bir arada olduğu etkinlikte  Bilecikliler birbirleri ile görüşerek hasret giderdi. Etkinlikte konuşan Başkan Yardımcımız Mahmut Fındık “Bilecik kültürünün doyasıya yaşandığı bu geceyi düzenleyen başta İstanbul Bilecikliler Derneği Başkanı Faruk Şahin olmak üzere yönetim kurulunu tebrik ediyor, emeği geçen herkese ve etkinliği katılımlarıyla onurlandıran Bilecikli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
“Bilecikliler Buluşuyor” Bilecikliler Kültür ve Tanıtım Büyük Buluşması’na Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcılarımız Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı, Ali Şahinoğlu ve Mehmet Ali Karasu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, dernek başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Bilecikli katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.