ÇİFTÇİ SARI, DRONE İLE TARLASINI İLAÇLATTI

Bilecik'li çiftçi Ahmet Sarı, drone ile tarlasını ilaçlattı.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 10:17

Bilecik'li çiftçi Ahmet Sarı, drone ile tarlasını ilaçlattı. 

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bilecik'te de çayır tırtılı nedeniyle tarlalarında oluşabilecek zarara karşı Bilecik selöz köyünden çiftçi Ahmet Sarı tarlalarını drone ile ilaçlattı. 

Çiftçi Ahmet Sarı, son zamanlarda ortaya çıkan ve çok hızlı bir şekilde tarlada çoğalan ve yaprakları yiyerek ürüne zarar veren tırtılları zararını önlemek amacıyla drone ile tarlamızı ilaçlattık. Drone ile ilaçlamanın büyük bir faydası var. Çünkü, tarlanın içerisine girmeden ürüne zarar vermeden havadan ilaçlama yapıyoruz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet - 2 yıl önce
İlaçlama gündüz yapılmamıştır umarım. Tarımda Drone kullanacak kadar modern birisi arıların ilaçtan etkileneceğini bilir ve gece ilaçlama yapması gerektiğini de bilir diye düşünüyorum