ÇOCUKLARIN MELEK BAŞKAN SEVGİSİ

İlimizde eğitim faaliyetlerini sürdüren Sınav Koleji İlkokulu öğrencileri, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’yı makamında ziyaret etti.

ÇOCUKLARIN MELEK BAŞKAN SEVGİSİ
12 Mayıs 2022 Perşembe 16:57

BAŞKAN V. SUBAŞI ÇOCUKLARI MAKAMINDA AĞIRLADI

İlimizde eğitim faaliyetlerini sürdüren Sınav Koleji İlkokulu öğrencileri, Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’yı makamında ziyaret etti.
Başkan V. Subaşı ziyaretten dolayı duyduğu sevinci belirterek, öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Başkan V. Subaşı’na yoğun ilgi ve sevgi gösteren çocuklar, makam koltuğuna sırasıyla oturdu ve hatıra fotoğrafları çektirdi.
‘’ÇOCUKLAR VARLIKLARIYLA BİZLERE ENERJİ VERİYOR’’
Çocukların ziyaretiyle çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Sınav Koleji İlkokulu öğrencilerini belediyemizde ağırladık. Her birinin yanaklarından öpüyor, derslerinde başarılar diliyorum. Onların varlıkları bizlere enerji veriyor. Bilecik Belediyesi olarak çocuklar için mayıs ayında da birçok güzel etkinlik hazırladık. Kültür ve Kongre Merkezi ile Yaşayan Şehir Müzesi’nde bu hafta ve mayıs ayı boyunca güzel etkinlikler yapacağız. Bütün çocuklarımızı etkinliklerimize bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Çocuklar ve öğretmenler de keyifli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.
Başkan V. Subaşı ziyaret sonunda çocuklara hediyeler vererek fotoğraf çektirdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.