HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bilecik'te bazı ilçelerde şiddetli dolu ve ardından aşığı yağışlar sonucunda özellikle tarlalarda meydana gelen hasar için Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri yerinde incelemelerde bulundu.

21 Haziran 2022 Salı 16:26

İLİMİZDE DOLU YAĞIŞINDAN ZARAR GÖREN TARIM ALANLARINDA HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI


İlimiz Pazaryeri, Gölpazarı ve Söğüt ilçelerinde 20 Haziran günü şiddetli dolu ve aşırı yağışlar nedeniyle tarım alanlarında zarar meydana gelmiştir.


İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ, İl Müdür Yard. Mustafa DEMİRBAŞ, İl-İlçe Müdürlüğü teknik ekipleri tarafından dolu ve aşırı yağış nedeniyle zarar gören tarım alanları yerinde incelenerek hasar tespit çalışmalarına başlanmıştır.
Zarar tespit çalışmalarında Muhtarlarımız ve çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerini ileten YOLDAŞ,  hasar tespit çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak Bakanlığa gönderileceğini ifade etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.