İHTİYAÇ SAHİBİ KADININ EVİ YENİDEN DONATILDI

Duyarlı bir vatandaşın ihtiyaç sahibi bir kadın ve çocuğuna tahsis ettiği evi, Bilecik Belediyesi Güzel Market donattı. İsmetpaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde yer alan eski ev, Bilecik Belediyesi’nin kapsamlı çalışması sonrasında yenilenerek, ihtiyaç sahibi vatandaşımıza teslim edildi.

İHTİYAÇ SAHİBİ KADININ EVİ YENİDEN DONATILDI
26 Mayıs 2021 Çarşamba 15:07

Duyarlı bir vatandaşın ihtiyaç sahibi bir kadın ve çocuğuna tahsis ettiği evi, Bilecik Belediyesi Güzel Market donattı.

İsmetpaşa Mahallesi Dedeoğlu Caddesi üzerinde yer alan eski ev, Bilecik Belediyesi’nin kapsamlı çalışması sonrasında yenilenerek, ihtiyaç sahibi vatandaşımıza teslim edildi.

Geçtiğimiz yıl kurulan Güzel Market Dayanışma Mağazası çalışanları, bir yandan duyarlı ve hayırsever vatandaşlardan aldığı ürünleri, ihtiyaç sahibi ailelere teslim ederken, diğer yandan da onlarca evi yeniden donatarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Gerçekleştirilen çalışma hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, Güzel Market olarak güzel çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirterek,

‘’Duyarlı bir vatandaşımız, çarşı merkezinde kullanmadığı eski evini, ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın kullanımına sunmak üzere bize teslim etti. Biz de Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve ilgili birçok birim çalışanı ile evin gerekli bakım ve onarımını yaptık. Boya ve badana işlerini tamamladık. Daha sonra Güzel Market’teki beyaz eşya ve mobilyalar ile donattık. Daha önce rutubetli bir ortam olan kömürlük katında yaşayan kadın ve genç kızına teslim ettik. Kendileri bu çalışmamızdan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Belediye Başkanımıza çok teşekkür ettiler. Biz de yaptığımız bu tür çalışmalar ile mutlu oluyoruz. Bilecik Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Güzel Market olarak şu ana kadar binlerce yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını, binlerce oyuncağı çocuklara teslim ettiklerini ve 40’ı aşkın evi de yeniden donatarak, ihtiyaç sahibi insanların kullanımına sunduklarını belirtti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.