İL BAŞKAN YILDIRIM'DAN MÜJDE

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Haziran ayı sonunda Bilecik - İstasyon giriş bağlantı yolunun açılacağını belirtti.

İL BAŞKAN YILDIRIM'DAN MÜJDE
21 Haziran 2022 Salı 15:01

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Haziran ayı sonunda Bilecik - İstasyon giriş bağlantı yolunun açılacağını belirtti. 

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Şehrimizin İstasyon girişi tüm bağlantı yolları ile birlikte Haziran ayının son günlerinde açılmış olacak. Temmuz ayı içerisinde de Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu şehrimize ziyaretleri esnasında açılışını gerçekleştireceğiz inşallah" dedi.

Başkan Serkan Yıldırım, Bilecik - Yenişehir yolu ile ilgili olarak ise şunları aktardı; "Yenişehir yolunda da çalışmalar devam etmektedir. Bu yolu da bitirmek bize nasip olacak inşallah. AK Parti öncesi hükümetler bu altyapıları zamanında yapmış olsaydı eğer bugün hala altyapı ve yollarla değil başka büyük işlerle uğraşıyor olurduk! Yine de hem altyapı hem teknolojik atılımlarla ülkemizi kalkındırmaya, geliştirmeye devam ediyoruz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Son Osmanlı - 2 yıl önce
Bu müjdeye çok sevindim. Şu ay bu ay açıldı açılıyor lastik gibi uzadida uzadı.
Avatar
Suat ünsal - 2 yıl önce
Bilecik için mi yapıldı bağlantı yolu yoksa anayolu genişletmek için mi? Bilecik için nasıl bir değişim olacak nasıl bir sürpriz bekliyor hep beraber göreceğiz ...