İL ÖZEL İDARESİ BÜYÜYOR

Bilecik İl Özel İdaresinin araç parkuruna yeni katılan araçlar için tören düzenlendi.

16 Haziran 2022 Perşembe 17:34

Bilecik İl Özel İdaresinin araç parkuruna yeni katılan araçlar için tören düzenlendi. 

Bilecik İl Özel İdaresi araç parkuruna yeni alınan Kanal Kazıcı, Loder Yükleyici, 2 adet silindi, 4 adet dönüştürülmüş kamyon için tören düzenlendi. 

5 Milyon 277 TL tutarındaki yatırımın İl Özel İdaresinin kendi öz kaynaklarından karşılanarak gerçekleştirilen yeni iş makinelerinin dualarla Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğüne teslim edildiği programda Vali Kızılkaya; emeklerinden dolayı görevli personele teşekkür ederek yapılacak olan çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Düzenlenen törene katılan Vali Kemal Kızılkaya, yaz demeden kış demeden daima milletin hizmetinde olan İl Özel İdaremiz yeni iş makineleriyle araç parkuru genişliyor. Yeni alınan araçlar ile yapılacak olan hizmetlerin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim" diye aktardı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.