JANDARMA KOMUTANLIĞINDA BUDAMA ve AŞILAMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Bilecik Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Jandarma Komutanlığında budama ve aşılama eğitim verildi.

JANDARMA KOMUTANLIĞINDA BUDAMA ve AŞILAMA EĞİTİMİ VERİLDİ
24 Nisan 2022 Pazar 19:01

BİLECİK JANDARMA KOMUTANLIĞINDA BUDAMA ve AŞILAMA EĞİTİMİ VERİLDİ


İl Müdürlüğümüz tarafından Bilecik İl Jandarma Komutanlığında "Meyve Ağaçlarında Budama ve Aşılama" eğitimi düzenlendi.
Düzenlenen eğitime Bilecik İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Muzaffer SANDAL, İl Müdürümüz Necmettin YOLDAŞ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Alb Burhanettin Erdoğan, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdür V. Hatice Derya AKSU, İl Jandarma Komutanlığında görevli rütbeli askerler, erbaş ve erler katıldı. 
İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde Ziraat Teknisyeni İlyas BALI tarafından verilen teorik eğitimin ardından kiraz, ceviz, kayısı ağaçlarında budama ve aşılama uygulamaları yapıldı. 
Eğitimin sonunda Bilecik İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Muzaffer SANDAL eğitimin kendileri açısından çok yararlı geçtiğini, kısa sürede çok faydalı bilgiler edindiklerini beyan ederek, İl Müdürümüz YOLDAŞ’a ve ekibine teşekkür etti


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.