KADINLARA ÖZEL SABAH SPORLARI

Bilecik Belediyesi tarafından her hafta pazar günleri, kadınlara özel sabah sporları etkinliği gerçekleştirilecek.

KADINLARA ÖZEL SABAH SPORLARI
24 Haziran 2022 Cuma 13:34

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÖZEL SABAH SPORLARI

Bilecik Belediyesi tarafından her hafta pazar günleri, kadınlara özel sabah sporları etkinliği gerçekleştirilecek.
Sosyal belediyecilik anlamında güzel projeleri uygulamaya koyan Bilecik Belediyesi, mahalle konakları yanındaki spor sahalarını spor aktiviteleriyle renklendirecek.
BAŞKAN V. SUBAŞI KADINLARI SPORA DAVET ETTİ

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, hazırlanan etkinlik hakkında yaptığı değerlendirmede, ‘’Halkımız ve şehrimiz için hem fiziki anlamda hem de kültürel, sanatsal ve sosyal anlamda güzel projeleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hazırladığımız kadınlara özel sabah sporları etkinliğini her hafta pazar günü sırasıyla bütün mahallelerimizde gerçekleştireceğiz. Amacımız mahalle sakinlerine hem sporu sevdirmek hem de komşuluk ilişkilerinin pekişmesini sağlamaktır. 26 Haziran Pazar günü Ertuğrulgazi Mahallesi’nde sabah 09:00’da başlayacak etkinliğimize bütün kadın mahalle sakinlerini davet ediyorum’’ dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.