KAZIM YAĞMUR'DAN GÖZLERİ YAŞARTAN DESTEK

Bilecik'in hayırsever iş insanlarından Kazım Yağmur, ihtiyaç sahibi bir aileye gözleri yaşartan bir destek gerçekleştirdi.

KAZIM YAĞMUR'DAN GÖZLERİ YAŞARTAN DESTEK
04 Temmuz 2023 Salı 19:51

Bu zamana kadar gerek maddi gerek ise manevi olarak tüm ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışan ve sosyal yardım projelerinde ismi hep ön planda olan iş insanı Kazım Yağmur, bir çok kişinin duyarsız kaldığı ihtiyaç sahibi bir aileye elini uzattı ve büyük bir takdir topladı. 

Bilecik'in hayırsever iş insanlarından Kazım Yağmur, ihtiyaç sahibi bir aileye gözleri yaşartan bir destek gerçekleştirdi. 

Muş’un Malazgirt ilçesi Karaali köyünde yaşayan Murat Kaya; inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılıp, ölümden döndü. Daha sonra ölümden dönen inşaat işçisi Murat Kaya çalışamamasından ötürü borçları birikti. Elektrikleri kesildi ve yatağa bağlı halde çaresiz bir şekilde beklerken yardımına Bilecik'ten İş İnsanı Kazım Yağmur koştu. 

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İş İnsanı Kazım Yağmur,” Ben Murat Kaya’nın durumunu sosyal medyadan alparslandiyari.com haber sitesinde  öğrendim. Yaklaşık 68 bin lira borcunun olduğunu öğrendim.  Elektrikleri kesikti. Haberi bende kendi sosyal medya sayfamda paylaştım. Destek olan arkadaşlarımızda oldu. Bilecik’te mütahitlik yapıyorum. Sosyal yardımlaşma projelerine her zaman destek veriyorum. Bilecik’ten Karaali Köyüne geldim. İlk önce Vedaş’ta Murat abimin elektrik borçlarını ödedim. Daha önce inşaatta çalışırken yüksek gerilim elektirike çarpılmış. Bir bacağı kesilmiş, kollarından biri iş görmüyor. Vücudunun yaklaşık yüzde yetmişi çalışmıyor. 68 bin lira olan borcunu yaklaşık 38 bin lirası bize düşürdük. Vedaş hem anapara hem de faizinden yaklaşık 30 bin lira düşürdü. Bizde borcunu ödedik ve elektriğini iki yıl sonra açtırdık. Evine elektrik geldi çocuklar çizgi film seyretti. Onlar mutlu oldu bizde mutlu olduk.”dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.