KENT KONSEYİ GENEL KURULU’NDA DEMOKRASİ ŞÖLENİ

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’nun başkanlığında, divan başkanlığının oluşturulmasıyla başlayan Bilecik Kent Konseyi 3. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonucunda Seyfi Özgen tekrar Bilecik Kent Konseyi Başkanlığına seçildi.

KENT KONSEYİ GENEL KURULU’NDA DEMOKRASİ ŞÖLENİ
30 Kasım 2021 Salı 11:05

BİLECİK KENT KONSEYİ 3. OLAĞAN SEÇİMLİ GENEL KURULU’NDA DEMOKRASİ ŞÖLENİ


 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 3. Olağan Seçimli Genel Kurulda; Belediye Başkanı Semih Şahin, Odunpazarı Kent konseyi Başkanı İsmail Kumru, Baro Başkanı Halime Kahraman, TSO Başkanı Şükrü Keskin, İl Turizm ve Kültür Müdürü Serkan Bircan, Kızılay Başkanı Mefail Ateş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeler yer aldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, kent konseylerinin kentin değişimi ve gelişimi için gönüllü faaliyetler gerçekleştiren yapılar olduğunun altını çizerek, “Bilecik Kent Konseyi de kurulduğu günden bu yana Bilecik’in gelişimi için çok değerli faaliyetler gerçekleştirdi ve Bilecik’in ortak akıl noktası haline geldi. Belediye Başkanlarının da vizyoner olmasının kent konseyleri için önemi çok büyük. Bu açıdan Başkanımız Semih Şahin’e teşekkürlerimi sunuyor, yeniden başkan seçilen Seyfi Özgen ve yürütme kurulu üyelerini tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Toplantının devamında Belediye Başkanı Semih Şahin ise şehir yönetimlerinde kent konseylerinin önemine vurgu yaptı.

Kent konseylerinin şehrin her kesiminden görüşün şehrin gelişmesi için birlikte çalışması gerektiğini ifade ederek sözlerine devam eden Başkan Semih Şahin, “Bilecik’in bütün sivil toplum kuruluşlarından en az bir üyenin yönetimde olmasına özen gösterdik. Çünkü bu şehir hepimizin ve ne kadar farklı görüşe sahip olursak o kadar farklı açılardan şehrin taleplerini ortak noktada buluşturabiliriz. Yönetim kurulu üyelerimiz, şehrimize yönelik her türlü beklenti ve eleştirisini özgürce dile getirdi. Bu da demokrasinin bir örneği. Kent Konseyinin her zaman yanındayız.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen de konuşmasında, “ Yeni yönetimimiz şehrimize hayırlı olsun. Yönetim Kurulu’nu oluştururken şehrimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşlarından birer temsilci olmasına özen gösterdik. Çünkü biliyoruz ki en güzel çözümlerin kaynağı demokrasidir, farklı görüşlerin bir arada çalışmasıdır. Belediye Başkanımıza bize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyorum.” Dedi.

Yeni yönetimin toplu fotoğraf çekimi ve üyelerin tebriklerinin ardından 3. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı sona erdi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.