KENT KONSEYİNDEN YARDIM PROJESİ

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Kent Konseyi tarafından yangın bölgeleri için düzenlenen ‘Hayaller Küllenmesin’ isimli yardım projesi tanıtım programına katıldı.

KENT KONSEYİNDEN YARDIM PROJESİ
11 Ağustos 2021 Çarşamba 19:37

KENT KONSEYİNDEN ‘’HAYALLER KÜLLENMESİN’’ YARDIM PROJESİ

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Kent Konseyi tarafından yangın bölgeleri için düzenlenen ‘Hayaller Küllenmesin’ isimli yardım projesi tanıtım programına katıldı.

Kent Konseyinde düzenlenen programa Başkan Şahin, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Şahin proje hakkında verdiği bilgide, meydana gelen afetlerde gerçekleştirilen yardım faaliyetlerinin önemine değindi.

Bilecik Belediyesi’nin de yangının ilk günlerinden bu yana, gerek araç gerek itfaiye personeli anlamında tüm desteği verdiğini hatırlatan Başkan Şahin, ‘’Birçok şehrimizde haftalardır yangınlar devam ediyor. Ülkemizin birçok bölgesinden yangın alanlarına gerekli yardımlar ulaştırılmaya çalışıldı. Bilecik’te de yardımsever insanlarımız, Kent Konseyi öncülüğünde güzel bir dayanışma örneğini ortaya koydular. Hazırlanan bu projede yer alan tüm paydaşlara ve Kent Konseyi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak bu anlamda gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Birlikte el ele vererek, bu zor günleri de aşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen ise projenin detayları hakkında bilgi verdikten sonra katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.