MARKET GÜZEL, HİZMETLER GÜZEL

MARKET GÜZEL, HİZMETLER GÜZEL
07 Ocak 2022 Cuma 11:44

GÜZEL MARKET İLE MUTLU YUVALAR KURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Bilecik Belediyesi Güzel Market’teki mobilya ve ev eşyalarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerini donatmaya devam ediyoruz.

İki yıl önce kapılarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için açan Güzel Market Dayanışma Mağazası, hayırsever vatandaşların ihtiyaç fazlası eşyalarını dar gelirli vatandaşların kullanımına sunmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Pelitözü Mahallesindeki ihtiyaç sahibi bir vatandaşın daha evini kış mevsiminin olumsuzluklarından koruyarak, sıcak bir yuva haline getirdi. Evin eksik eşyalarını tamamlayan ekipler, evdeki gerekli bakım ve tamirat çalışmalarını da yaptı.

Güzel Market Dayanışma Mağazası ile bugüne kadar 130’u aşkın evin onarım ve bakımı yapılırken, kömür, gıda ve kırtasiye malzemesi yardımlarıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız korunmaya devam ediliyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.