MELEK BAŞKAN'A VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, şehir merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, devam eden altyapı ve kanalizasyon bağlantı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

08 Haziran 2022 Çarşamba 16:09

BAŞKAN V. SUBAŞI BU KEZ ÇARŞI ESNAFINI BİLGİLENDİRDİ

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, şehir merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, devam eden altyapı ve kanalizasyon bağlantı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bilecik cadde ve sokaklarında kısa bir süre daha toz ve çamur olabileceği bilgisini veren Başkan V. Subaşı, şehir merkezinde başlayacak çalışmaların daha kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Başkan V. Subaşı, ‘’Şehrimizin altyapısında büyük ve köklü değişimi sağlayacak olan çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalar şehir merkezindeki ana cadde üzerinde devam edecek. Kısa bir süre daha vatandaşlarımızdan bu konuda bizlere destek vermelerini bekliyoruz. Bu kez kazılan alanlarda bekleme durumu olmayacak. Altyapıda kazılan alanlar çok beklenmeden asfaltı atılacak’’ ifadelerini kullandı.

ESNAF VE VATANDAŞTAN SUBAŞI’NA TEŞEKKÜR:

‘’HALKI BİLGİLENDİREN VE HALK İÇİNDE OLAN BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ’’

Vatandaşlar ve esnaf ise Başkan V. Subaşı’nın esnaf ve vatandaşı bilgilendirmesine ilişkin olarak, ‘’Sağ olsun Başkanımız bizleri her konuda ziyaret ederek, bilgilendiriyor. Bu konu bizler için çok önemli. Halkı bilgilendiren ve halk içinde olan başkanımızı çok seviyoruz’’ şeklinde konuştular.

BAŞKAN V. SUBAŞI ÇALIŞMALARIN SON DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI

Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı ve ilgili birim müdürlerinin de olduğu ziyarette Başkan V. Subaşı, çalışmaların olduğu eski otogar bölgesinde incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.