MELEK BAŞKAN'A YOĞUN İLGİ

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ile Van'da vatandaşlar adeta selife yarışına girdi.

MELEK BAŞKAN'A YOĞUN İLGİ
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:59

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde Van'da CHP'li Belediye Başkanlarının bir araya geldiği toplantıya katılan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, yoğun bir ilgi ile karşılandı. 

Bilecik Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan İlk Kadın Belediye Başkan Vekili olan Melek Mızrak Subaşı, Van'da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Van'da vatandaşlar Başkan  Vekili Melek Mızrak Subaşı'ya olan sevgilerini onunla beraber selfie yarışısına girmesi dikkatlerden kaçmadı. 


Van'da vatandaşların yoğun ilgisine karşılık Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı şunları aktardı; "Tüm Türkiye’den, her bir kentin temsil edildiği Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileri olarak Van halkına gösterdikleri destek için teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi bağrına basan, kapılarını açan tüm Van’lı vatandaşlarımıza selam olsun" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.