MELEK BAŞKAN'DAN 10 KASIM MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümsüzlüğe yürüyüşünün 84. yıl dönümünde kendisini saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

MELEK BAŞKAN'DAN 10 KASIM MESAJI
09 Kasım 2022 Çarşamba 19:04

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümsüzlüğe yürüyüşünün 84. yıl dönümünde kendisini saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk; engin ileri görüşlülüğü, yüksek muhakeme yeteneği, ilmi, zekâsı ve askeri dehası ile dünya tarihine iz bırakmış büyük bir liderdir. Ancak onu dünya tarihinde unutulmaz lider yapan en önemli özelliği milletine duyduğu inanç ve sonsuz güvendir. Bu inanç ve güveni Türk Milletinin cesaretiyle harmanlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, önce dünyanın en güçlü işgalci devletlerini dize getirmiş, ardından ilelebet yaşayacak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletinin özgürlüğü ve bağımsızlığına hayatını adamış, bu uğurda karşısına çıkan tüm zorluklara göğüs germiştir. Hayatının büyük bölümünü cephede geçiren Mustafa Kemal Atatürk; çok sevdiği kitaplarından ayrılamadığı gibi milletinin geleceğini düşünmediği tek bir gece geçirmemiştir.
10 Kasım yalnızca Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değildir.  10 Kasım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti, devrimlerini ve inkılaplarını geliştirip büyüterek geleceğe taşıma kararlılığımızı tazelediğimiz gündür.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası ve bizlere vasiyeti; Cumhuriyetimize sahip çıkmak, onu korumak ve daha da ileriye taşımaktır. Demokratik ve modern bir Türkiye için özveriyle çalışmak ve bu bilinci gelecek nesillere aktarmak hepimizin asli görevidir. O’nun fikirlerini, ilkelerini, başarılarını ve devrimlerini yaşatmak; ideallerini tavizsiz bir şekilde hayata geçirmek hepimizin ortak sorumluluğudur.
Aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük lider ve komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin kahramanlarını ve vatanın bölünmezliği uğruna canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.”
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.