MELEK BAŞKAN'DAN 23 NİSAN MESAJI

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına dair mesaj yayınladı. 

MELEK BAŞKAN'DAN 23 NİSAN MESAJI
22 Nisan 2022 Cuma 16:35

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına dair mesaj yayınladı. 

Subaşı konuşmasına “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize verdiği en anlamlı günlerden olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yeni görevimin başında kutlamaktan mutluluk duyuyorum” sözleriyle başladı.

Subaşı; “TBMM’nin kurulmasıyla Türk halkının temsil hakkını kazandığı, Cumhuriyet tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı günde; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyiye kavuşması için üzerime düşen sorumlulukları yerine getireceğimin sözünü veriyorum. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarımı sunarak tüm Bilecik halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Subaşı 23 Nisan kapsamında şehirde çocuklara özel etkinliklerin yapılacağını da sözlerine ekledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.