MELEK BAŞKAN'DAN BEŞİKTAŞ MAHALLESİNE MÜJDELER

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, düzenlenen buluşmada ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesinde gerçekleştirilecek yeni çalışmaların müjdesini verdi.

MELEK BAŞKAN'DAN BEŞİKTAŞ MAHALLESİNE MÜJDELER
16 Temmuz 2023 Pazar 15:04

BAŞKAN V. SUBAŞI TAM KADRO BEŞİKTAŞ MAHALLESİ SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin olduğu buluşmada, Beşiktaş Mahallesi sakinlerini dinledi.
Mahalle Buluşmaları adıyla hazırlanan programda Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi, çözüm için ilgili birim müdürlerine not aldırdı.
Mahalle Muhtarı Mustafa Vural’ın da katıldığı buluşmada, vatandaşlar kendisine uzatılan mikrofon ile talep ve görüşlerini aktardı.
Çocuklara dondurma ve şeker ikramının yapıldığı buluşmada, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve başkan yardımcıları aile üyeleriyle çay içerek sohbet etti.

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:
‘’VATANDAŞIMIZI DİNLEYEREK, TALEP VE GÖRÜŞLERİ EN HIZLI ŞEKİLDE ÇÖZMEK İSTİYORUZ’’ 

Gerçekleştirilen buluşmada amaçlarının vatandaşı ziyaret ederek, sorunları yerinde dinlemek talep ve görüşleri en kısa şekilde çözüme kavuşturmak olduğunu kaydetti.
Mahalle Buluşmaları programının her mahallede olacağını belirten Başkan V. Subaşı, mahallelerde gerçekleştirilecek proje ve yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

BAŞKAN V. SUBAŞI MAHALLE SAKİNLERİNE MÜJDELER VERDİ

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, düzenlenen buluşmada ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesinde gerçekleştirilecek yeni çalışmaların müjdesini verdi.
Mahallenin en kısa sürede banka ATM noktasına kavuşacağı bilgisini veren Başkan V. Subaşı, dolmuş ulaşımı ve güzergahı konularında da vatandaşların taleplerinin yerine getirileceği bilgisini verdi.
Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul, Bursa, Eskişehir ve Ankara illerine çocuk ve kadınlara yönelik gezi turlarının olacağını belirten Başkan V. Subaşı, çocuklar için şenlikler  yanı sıra konser ve benzeri etkinliklerin hazırlanacağı bilgisi verdi.
Bilecik’in diğer mahallelerinde olduğu gibi Beşiktaş Mahallesinde de kaldırım yenileme, asfalt yama ve çeşitli düzenlemelerin gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan V. Subaşı, talep ve görüşleri birlikte çözüme kavuşturacaklarına olan inancı dile getirdi.
Mahalle Muhtarı Vural ve mahalle sakinleri de düzenlenen programın çok faydalı olduğunu belirterek, Başkan V. Subaşı, başkan yardımcıları ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.