MELEK BAŞKAN'DAN SLOGANLI MESAJ

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı slogan gibi mesajı ile büyük beğini aldı.

MELEK BAŞKAN'DAN SLOGANLI MESAJ
30 Ocak 2023 Pazartesi 16:43

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ziyareti esnasından tavrı, kişiliği ve tarzı ile büyük beğeni toplayan Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, sosyal medya hesabından, slogan gibi bir mesaj paylaştı. 

Game of Thrones dizisinin ‘Daenerys Targaryen’ karakterine benzetilen ve büyük ilgi gören Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, yapılan yorumlara ve beğenilere kayıtsız kalmadı. 

Melek Başkan, dizi karakterine benzediği fotoğrafı altına dizinin sloganını da ekleyerek, Winter Is Coming yani kış geliyor notu ile paylaşımda bulundu. 

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medya hesabından paylaştığı resim ile birlikte şu notu paylaştı;

"İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Unutmadan, Winter Is Coming!


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.