MELEK BAŞKAN'DAN TARİHE GEÇECEK SÖZLER

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Belediye Meclis Toplantısı sonrasında tarihe geçecek sözler söyledi.

MELEK BAŞKAN'DAN TARİHE GEÇECEK SÖZLER
05 Temmuz 2022 Salı 10:34

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı Belediye Meclisi toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada şunları aktardı; Etik davranmayan Bilecik halkı yerine gönül bağı kurdukları kişilere hizmet etmeyi tercih edenlere uyarılarımıza rağmen görevini kötüye kullanan ve resmi evrakları izinimiz dışında kullanan kamu malına doğru yaklaşmayan kişiler ile aynı yolda yürümeyeceğimizi daha önceki basın toplantılarında da belirtmiştim. Bugün belediyemizin yaşadığı sorunlara sebep olan, 

iş ve işlevlerin, çalışma tarzının devam etmesini bekleyenler kusurumuza bakmasınlar. Benim Bilecik halkına hizmet etme sorumluluğum var. Bizler her zamanki kararlığımızla ve dürüstlüğümüzle yolumuza devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Belediyenin kaynaklarını kendi şahsi çıkarları için kullanan hiç kimseyle yola devam etmemin mümkün olmadığını buradan sizlerle paylaşmak istiyorum. İşine sahip çıkan herkesi de kucaklamaya hazırım" diye tamamladı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.