MELEK BAŞKAN, DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

MELEK BAŞKAN, DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM
30 Mayıs 2023 Salı 19:15

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı yaptığı paylaşımda şunları aktardı; Sevgili Bilecik Halkı;
Hepimizin bildiği gibi 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oylarımızı kullanarak demokrasi görevimizi yerine getirdik. Çıkan sonuçların şehrimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, tüm vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmet alacağı bir gelecek temenni ediyorum.
Sandıktan çıkan sonuçlara, Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz gereği saygı duyuyoruz. Vatandaşlarımızın sandık yoluyla bizlere ilettikleri mesajları ve talepleri iyi okuyor ve oldukça önemsiyoruz.
Gerçekleştirilen 2. Tur seçimleri sonucunda; 2023 Bilecik Belediyesi yetki alanımız içinde bulunan 13 merkez mahallemizde değişim için mücadele eden Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy oranlarını artırarak adayımıza sonuna kadar desteklerimizi ulaştırmış durumdayız.
Bizler her zaman vatandaşlarımızın da seçim sonuçlarına verdiği desteği göz önüne alarak Bilecik’in ülkemizin güzide kentlerinden biri olması için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.
Kampanyamız süresince; seçim bölgemizde çalışmalarımıza katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyor, demokrasi uğruna sandığa giden ve sandık başında görev alan tüm vatandaşlarımıza saygılarımı sunuyorum.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.