MELEK BAŞKAN FARKINI ORTAYA KOYDU

‘’Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da meydandakilere hitaben yaptığı konuşmada 5 şehidimiz olduğu için duyduğu üzüntüyü belirterek, ‘’ şunları söyledi:

MELEK BAŞKAN FARKINI ORTAYA KOYDU
25 Mayıs 2022 Çarşamba 09:35

Bilecik19 MAYIS GENÇLİK HAFTASI KONSERİ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN İPTAL EDİLDİ

 Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan Hande Ünsal konseri iptal edildi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit olurken, Bilecik Cumhuriyet meydanında konser için bir araya gelen binlerce kişi,  şehitlerimiz için saygı duruşunda bulundu, İstiklal marşımızı okudu ve sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:

‘’ŞEHİTLERİMİZİN OLDUĞU BİR GÜNDE BİZLER EĞLENEMEYİZ’’

‘’Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da meydandakilere hitaben yaptığı konuşmada 5 şehidimiz olduğu için duyduğu üzüntüyü belirterek, ‘’ şunları söyledi:

‘’19 Mayıs coşkusunu hava muhalefeti nedeniyle bugüne ertelemiştik. Burada şimdi bu konuşmayı yapmaya çok zorlanıyorum. Çünkü 5 şehidimiz var. Operasyon devam ediyor. Şehitlerimiz artabilir, yaralılarımız var, yaramız açık bir şekilde kanıyor. Sizler de uygun görürseniz konserimizi bugün iptal etmek istiyoruz. Bizleri anlayışla karşılayacağınızı biliyoruz. Bizler bu vatanın evlatlarıyız. Bu akşam bizler eğlenemeyiz. Çünkü bizler Kuruluş ve Kurtuluş’un şehri Bilecik’teyiz. O yüzden saygı duruşunda bulunacağız, istiklal marşımızı okuyacağız ve sessiz yürüyüş gerçekleştireceğiz. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Başkan V. Subaşı’nın konuşması meydandakiler tarafından alkışlarla desteklenirken, kalabalık ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı.

Başkan V. Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İyi Parti İl Başkanı Hakan Sakarya partilerin merkez ilçe başkanları, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşların olduğu kalabalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra sessiz yürüyüş yaptı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ornancı - 2 yıl önce
Tebrikler başkanım farkındalık yarattınız.Allah rahmet eylesin tüm şehitlerimize.