MELEK BAŞKAN'IN İTİRAZI SONRASINDA DOLMUŞ FİYATLARI İNDİ

Geçtiğimiz hafta ilimizde ulaşımda hizmet veren esnafın talebi doğrultusunda kabul edilen dolmuş zamlı fiyatlarında geri indirim uygulandı.

MELEK BAŞKAN'IN İTİRAZI SONRASINDA DOLMUŞ FİYATLARI İNDİ
17 Ocak 2023 Salı 13:53

BAŞKAN V. SUBAŞI’NIN GİRİŞİMLERİYLE DOLMUŞ FİYATLARINDA İNDİRİM OLDU

Geçtiğimiz hafta ilimizde ulaşımda hizmet veren esnafın talebi doğrultusunda kabul edilen dolmuş zamlı fiyatlarında geri indirim uygulandı.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın konuyla yakından ilgilenmesi ve bu konuda Belediye Başkanlığı ile Belediye meclisinin haklarını gündeme getirmesi, ücret tarifelerinde indirimi beraberinde getirdi.
BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:
‘’AMACIMIZ HEM ESNAFIN HEM DE VATANDAŞIN MAĞDUR OLMAMASIDIR’’
Konu hakkında bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ‘’ Şehir içi ulaşım hizmeti veren esnafın akaryakıta zam ve bakım onarım masraflarını gerekçe göstererek dolmuş ücretlerine yaptıkları zam talebi geçtiğimiz hafta komisyonda görüşülerek oy çokluğuyla kabul edilmişti. Bilecik Belediyesi olarak bizler bu konuda hem zam talebi hem de zam oranına olan itirazımızı belirtmiştik. Bugün geldiğimiz aşamada ilgili esnaf odaları ve üyelerle görüşerek, yapılan zam oranlarında bir indirime gidilmesi yönünde fikir birlikteliği oluştu. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Bilecik Belediyesi olarak bizlerin burada amacı hem dolmuş esnafının hem de vatandaşımızın mağdur olmamasıdır’’ ifadelerini kullandı.
Buna göre şehir içinde hizmet veren dolmuş ücretleri; şehir içi normal ücret 7 TL, şehir içi öğrenci ücreti 6 TL, Gölpark tam ücret 10 TL, öğrenci 7.5 TL, Hızlı Tren tam ücret 10 TL, Hızlı Tren öğrenci 7.5 TL, Terminal tam ücret 10 TL, öğrenci 7.5 TL, Küplü - Başköy tam bilet 10 TL, öğrenci 7.5, Gülümbe tam bilet 10 TL; öğrenci 9 TL olarak güncellendi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.