MELEK BAŞKAN, KADIN SÜRÜCÜLER ARIYORUZ

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ,İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilecik Belediyesi’ne kazandırılan otobüsün direksiyonuna geçerek, test sürüşü yaptı.

20 Ağustos 2022 Cumartesi 11:21

BAŞKAN V. SUBAŞI İBB’DEN GELEN OTOBÜSÜ TEST ETTİ

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ,İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bilecik Belediyesi’ne kazandırılan otobüsün direksiyonuna geçerek, test sürüşü yaptı.
Vadi Park’taki düzenleme çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, daha sonra otobüs direksiyonuna geçti.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Bilecik Belediyesine otobüs kazandırıldığını hatırlatan Başkan V. Subaşı, ‘’Öncelikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilgili tüm birim yetkililerine teşekkür ediyorum.  Otobüsümüzün bugün test sürüşünü yaptık. Aracımızı, vatandaşlarımızın güzel hizmet alacağı alanlarda kullanıma sunacağız.’’ Dedi.


‘’DİREKSİYONA GEÇECEK KADIN SÜRÜCÜLER ARIYORUZ’’


Başkan V. Subaşı ayrıca ‘’Buradan da bir müjdeyi vermek istiyorum’’ ifadelerini kullanarak, ‘’Otobüsümüz için kadın sürücüler aramaktayız. Başvurularınızı Belediye Başkanlığımıza yapmanızı rica ediyoruz. Otobüsümüzün ayrıca çok güzel bir detayı var. Engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği şekilde bir özelliği var. Bu da yüzümüzü güldüren harika bir detay oldu. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.’’ diye konuştu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.