MELEK BAŞKAN SAHADA ÇALIŞANLAR İLE İFTAR YAPTI

MELEK BAŞKAN SAHADA ÇALIŞANLAR İLE İFTAR YAPTI
28 Nisan 2022 Perşembe 18:27

BAŞKAN VEKİLİ SUBAŞI SAHADA ÇALIŞANLAR İLE İFTAR YAPTI

Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı, Fen İşleri Müdürlüğü Atölye Birimi ve İtfaiye Müdürlüğü personelleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çalışmaların son durumu hakkında yetkili amirlerden bilgi alan Başkan Vekili Subaşı, çalışanlarla sohbet etti talep ve görüşlerini dinledi.

Bilecik Belediyesi’nin tüm birimleriyle birlikte ramazan ayında da en güzel hizmeti ortaya koyma gayretinde olduğunu hatırlatan Subaşı, ‘’Başkan Yardımcımız Vedat Kazıcı ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğü Atölye Birimi ve İtfaiye Müdürlüğü personelleriyle bir araya geldik. Sahada önemli görevleri üstlenen çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza birçok konuda önemli hizmetler sunuyorlar. Bilecik Belediyesi ailesi olarak şehrimiz ve halkımız için çalışmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Birim müdürleri ve çalışanlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Vekili Subaşı’ya teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.