MELEK BAŞKAN, TAM KADRO SAHADAYIZ

Akşam saatlerinde başlayan ve aniden bastıran yağış sonrasında Bilecik Belediyesi’ne bağlı birçok birim çalışanı sahada faaliyet gösterdi.

25 Ağustos 2022 Perşembe 15:17

BAŞKAN V. MELEK MIZRAK SUBAŞI:
‘’200’E YAKIN PERSONEL İLE SAHADAYIZ. BU ZORLUKLARI DA BİRLİKTE AŞACAĞIZ’’

Akşam saatlerinde başlayan ve aniden bastıran yağış sonrasında Bilecik Belediyesi’ne bağlı birçok birim çalışanı sahada faaliyet gösterdi.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Hüseyin Yıldız ve ilgili birim müdürleri, sahada incelemelerde bulundu.
Su baskını yaşanan noktalara müdahale eden ekipler, vatandaşların yardım istediği noktalarda da gerekli çalışmalarda bulundu.
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi’ne bağlı 200’e yakın personel ile sahada çalıştıklarını belirterek, ‘’Bugün maalesef yine afet boyutunda bir yağış ile karşılaştık. Son zamanlarda karşılaştığımız en büyük yağışlardan biri oldu. Bizler ilgili başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin koordinasyonunda her yere müdahale etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, komşularına ve yardıma muhtaç insanlara el uzatması, bu konuda bizlerle iletişime geçmeleridir. Bu tür yardıma ihtiyaç vatandaşlarımız varsa onlara kalacak yer temin etmek istiyoruz. Sizden bir diğer ricamız ise dere yatakları ve dolgu alanlarından uzak durmanızdır. Çünkü yağışın sabaha kadar sürmesi bekleniyor. Hepimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizler tüm ekiplerimizle birlikte sabaha kadar sahada olacağız’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.