MELEK BAŞKAN TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE

Bilecik her zaman kötü ve yanlış olaylarla gündeme gelecek değil. Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, tarzı ile Türkiye'nin gündemine oturdu ve büyük beğeni topladı.

MELEK BAŞKAN TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNDE
30 Ocak 2023 Pazartesi 10:54

Tarzıyla sosyal medyanının en çok konuşulanları arasına giren Melek Mızrak Subaşı, Game Of Thrones dizisindeki Targaryen hanesi karakterlerine benzetildi. 

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bilecik ziyareti esnasından Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile birlikte çekilen fotoğrafları Türkiye'nin gündemi oturdu.

Melek Başkan'ı ilk kez görenler büyük beğeni topladı. Melek Başkan bir anda sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alırken fotoğraflar ve paylaşımlar 10 milyon civarında görüntüleme aldı. 

Bazı kullanıcıların özellikle Melek Başkan'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak görmek istemesi ise dikkatlerden kaçmadı. 

MELEK MIZRAK SUBAŞI'DAN DA CEVAP GELDİ


Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızark Subaşı, sosyal medyada yapılan bu yorumlara kayıtsız kalmadı. Melek Başkan, Twitter hesabından kendisiyle ilgili yapılan bir Game of Thrones dizisi göndermeli görseli de paylaşarak "İltifatlarınız, esprileriniz ve güzel yorumlarınızı görüyor, herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmadan, Winter Is Coming!" dedi.

MELEK MIZRAK SUBAŞI HAKKINDA

Melek Mızrak Subaşı 1988 yılında Bulgaristan’da doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Edebali İlköğretim Okulunda liseyi Bilecik Anadolu Lisesinde tamamladı. Daha sonra Bulgaristan Sofya Yüksek İnşaat Mimarlık ve Jeoloji Üniversitesinde Mimarlik üzerine Lisansını tamamlayan Melek Mızrak Subaşı, aynı üniversitede tezli yüksek lisansını tamamlayarak, Bulgaristan Mimarlar Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Melek Mızrak Subaşı, mezun olduktan sonra Mimarlar Odası Üyeliğine kabul edildi ve 4 yıl boyunca kendisine ait mimarlık ofisinde mesleğini icra etti.

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medya gündeminde (Melek Mızrak Subaşı kimdir, nereli?) - 3
31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte Bilecik Belediye Başkan Yardımcılığı görevine başladı. Başkan Yardımcılığı sırasında aynı zamanda İmar Komisyon Başkanlığı, Meclis Divan Katipliği, Kent Estetik Kurulu Asil Üyeliği, Bilecik Belediyespor Başkanlığı ve Bilecik Kadın Kooperatifi Yöneticiliği görevlerini de başarıyla yerine getirmiş ve getirmeye de devam etmektedir.

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı sosyal medya gündeminde (Melek Mızrak Subaşı kimdir, nereli?) - 4
Melek Mızrak Subaşı, iş birliklerine önem verdiği Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği gibi birliklerin doğal ve asil üyesi olarak şehri adına birçok projeye imza atmaya devam ediyor.

Subaşı, şu an Bilecik Belediyesi Başkan Vekili görevini yapmakta, evli ve bir çocuk annesidir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.