MELEK BAŞKAN, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Atatürk Parkı içinde yer alan Çınaraltı Çay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

MELEK BAŞKAN, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
13 Ağustos 2022 Cumartesi 13:22

BAŞKAN V. SUBAŞI ATATÜRK PARKINDA HALKLA BULUŞTU

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Atatürk Parkı içinde yer alan Çınaraltı Çay Bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek, çay içen Başkan V. Subaşı, Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.


‘’HER FIRSATTA VATANDAŞIMIZLA BİR ARAYA GELİYORUZ’’


Bilecik Belediyesi’nin kanalizasyon ve altyapı çalışmaları hakkında da esnaf ve vatandaşlara bilgi veren Belediye Başkan V. Subaşı, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinlemeye çalıştığını belirterek, ‘’Şehrimizin güzel simgelerinden Atatürk Parkı’nda halkımızla bir araya geldik, talep ve görüşlerini dinledik. Bulduğumuz her fırsatta vatandaşımızı dinliyor, sorunlarına çözüm üretiyoruz’’ dedi.


HALKLA İÇ İÇE OLAN BAŞKANIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ


Vatandaşlar ve esnaf da Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın halkla iç içe olarak talep ve görüşleri dinlemesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, ‘’Sağ olsun Başkanımız hem halk günü hem de kendisinin yaptığı ziyaretlerle bizleri dinliyor, sıkıntılarımızı çözmeye çalışıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.