MELEK BAŞKAN VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, devam eden asfalt çalışmalarını yerinde incelerken vatandaşlar yapılan çalışmalar için teşekkür etti.

27 Haziran 2022 Pazartesi 20:51

BAŞKAN V. SUBAŞI ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, şehrin birçok noktasında devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.


Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı ve ilgili birim müdürleriyle birlikte çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan V. Subaşı, çalışmanın en kısa zamanda tamamlanması için büyük  mesai harcandığını hatırlattı.
Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki işlek noktalarda çalışmanın tamamlandığını kaydeden Başkan V. Subaşı, ‘’Arkadaşlarımız birkaç noktada koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de çalışmaları yakından takip ediyor, en güzel ve en hızlı şekilde olması için sahada oluyoruz. Çalışmalarda şu ana kadar bir sorun olmadı. Cadde ve sokaklarımızı hem altyapıda hem de mazgallarıyla, kanal bağlantılarıyla en iyi şekilde halkımızın hizmetine sunacağız’’ dedi.


Mahalle sakinleri ve esnafı da selamlayan Başkan V. Subaşı, gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.