MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'NIN ACI GÜNÜ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'nın uzun süredir tedavi gören Annesi Servet Yağcı hayatını kaybetti.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'NIN ACI GÜNÜ
10 Mayıs 2022 Salı 13:16

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı' nın Kıymetli Annesi Servet Yağcı vefat etti. 
 

Cenazesi 11.05.2022 Çarşamba (YARIN) günü öğle namazına müteakip Bilecik Merkez Cumalı Köyünde kılıncak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedileceği öğrenildi. 

ANNELER GÜNÜNDE MESAJ YAYINLAMIŞTI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Anneler günü münasebetiyle tedavisi devam ederken annesi Servet Yağcı için mesaj yayınlamıştı; "Hasta yatağında bulunan Canım annem,sevgili eşim,şehit ve gazi annelerimiz başta olmak üzere tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum.Allah başımızdan eksik etmesin. Cenabı Hak Her birine sağlıklı uzun ömürler versin" diye duygusal bir mesaj yayınlamıştı. 


Merhumeye Allah'tan rahmet, başta Bilecik Milletvekili Selim Yağcı olmak üzere ailesine, tüm sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.