RAMAZAN AYI DENETİMLERİ

Bilecik İl Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ekipler Ramazan ayı öncesinde üretim ve tüketim yerlerinde denetimlerini gerçekleştirdi.

RAMAZAN AYI DENETİMLERİ
02 Nisan 2022 Cumartesi 09:43

RAMAZAN AYI DENETİMLERİ
Mübarek Ramazan ayı yaklaşması nedeni ile üretim yerleri, toplu tüketim yerleri ve satış yeri işletmelerindeki denetimler sıklaştırıldı.
Bakanlığımızın riske dayalı yıllık kontrol planı gereği ve Ramazan Ayının yaklaşması ile gerçekleştirilen denetim ve kontrollerle ilgili açıklama yapan İl Müdürümüz Necmettin YOLDAŞ; "İl Müdürlüğümüz Gıda Kontrol Görevlilerince yapılan denetimlerle gıdalardan doğacak sağlık sorunlarının önüne geçilmesi hedeflenmekte ve güvenilir olmayan gıdanın satış ve tüketimine fırsat verilmemesi hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın güvenilir gıdalara ulaşması için her zaman olduğu gibi ramazan ayı döneminde de aralıksız denetimlerimiz devam edecektir. Vatandaşlarımız şüphe duyduğu her ürüne 174 Alo Gıda Hattı üzerinden ihbarda bulunmalı. Gelen ihbarlar üzerine Kontrol Görevlilerimiz en kısa zamanda ihbarları değerlendirip gerekli denetim ve kontrolden sonra vatandaşlarımızı konu hakkında bilgilendirmektedir’’ dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.