ŞAMPİYONLAR LİGİ MASASI

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin'in oğlunun düğün töreninde Bilecik'ten çok sayıda davetlinin katılımı gerçekleşti. Törende aynı masada bir çok yetkilinin bir araya gelmesine masa masa değil şampiyonlar ligi yorumu yapıldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MASASI
20 Haziran 2022 Pazartesi 17:02

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin'in oğlunun düğün töreninde Bilecik'ten çok sayıda davetlinin katılımı gerçekleşti. Törende aynı masada bir çok yetkilinin bir araya gelmesine masa masa değil şampiyonlar karması yorumu yapıldı. 

Masada Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Kazıcı, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP bilecik İl Genel Meclis Üyesi Zafer Kurnaz, CHP Bilecik Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Kaya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün danışmanı Sinan Ünsal aynı masada buluşması şampiyonlar ligi masası olarak yorumlandı. 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin’in oğlu Hakan Keskin, Melek Aybüke Başpehlivan ile düzenlenen görkemli törenle dünya evine girdiler.


Gerçekleştirilen düğün töreni, Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik Belediye Başkan v. Melek Mızrak Subaşı,  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, İl Genel meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Erşan, Bilecik TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu kurumu temsilcileri, STK Başkan ve temsilcileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. 


Düğün merasimi sonrasında duyduğu mutluluğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Keskin sözlerinde; “Öncelikle bizler için büyük anlam ifade eden düğün törenimize katılarak mutluluğumuza mutluluk katan, İl Protokolümüze, akraba, dost ve yakınlarımıza, değerli meslektaşlarıma, tüm herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. “ dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.