SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Bilecik Belediyesi, artan kar yağışı ve düşen hava sıcaklıkları nedeniyle beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖRNEK DAVRANIŞ!
24 Ocak 2022 Pazartesi 17:14

BİLECİK BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Bilecik Belediyesi, artan kar yağışı ve düşen hava sıcaklıkları nedeniyle beslenme ve barınma zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını unutmadı.

Belediye ekipleri tarafından şehir genelinde kedi ve köpekler için belirlenen bölgelere mama bırakıldı. Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bırakılan mamalar soğukta yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için adeta can oldu. Ekipler tarafından şehrin dört bir yanında sokak hayvanlarının yoğun olduğu noktalara ve yem ve mamalar ile su kapları bırakıldı.

Vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet eden Bilecik Belediyesi yetkilileri, “Ekiplerimiz, tüylü dostlarımızın açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalmamaları için sokaklardaki belli noktalara yem ve mama bırakıyor. Sokak hayvanlarımızın bu zorlu hava şartlarında aç ve susuz kalmasına seyirci kalamayız. Şehir merkezinde olduğu gibi şehir merkezimiz dışında da sevimli dostlarımızın yanındayız. Bu konuda vatandaşlarımız da özellikle bugünlerde gerekli duyarlılığı göstermeye devam etmeli. Vatandaşlarımız evlerinin önüne bir kap mama ve su bırakarak patili dostlarımıza bu kış günlerinde can olabilirler.” şeklinde açıklama yaptı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir - 2 yıl önce
pelitözü kayıpark evleri önünede ikitane anne geliyor ormanda yavruları var orada karnını doyurup tekrar yavrularının yanına gidiyorlar belediyeyi arayıp onlara mama bırakmalarını istemiştim ama gelen giden yok
Avatar
Misafir - 2 yıl önce
Günde bir defa geliyorlar Kayı park evlerine bıraksalar geldiklerinde biz hayvancıklar veririz