SUBAŞI, ATATÜRK'ÜN YOLU YOLUMUZDUR

BİLECİK Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, katıldığı konser sonrasında yaptığı açıklamada, "Atatürk'ün yolu yolumuzdur" diye kaydetti.

SUBAŞI, ATATÜRK'ÜN YOLU YOLUMUZDUR
17 Mayıs 2022 Salı 14:11

19 Mayıs Gençlik haftası münasebetiyle Bilecik Belediyesi tarafından yoğun bir hafta programı gerçekleşiyor.

Gençlik haftası kapsamında Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser düzenlendi. Düzenlenen konser sonrasında Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı yaptığı paylaşımda, Atatürk'ün yolu yolumuzdur diye kaydetti. 

BİLECİK Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı yaptığı paylaşımda şunları aktardı; "Bugün tarih 16 Mayıs 1919…
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Anadolu direnişimizi başlatmak için Bandırma Vapuru’yla İstanbul’dan Samsun’a hareket ettiği gün …
Bugün Atamızı andığımız şarkılar ,türküler çok daha anlamlı. Nefesiniz hiç tükenmesin ,sesinizin gürlüğü azalmasın! 
Bu anlamlı dinletiyi CHP Merkez İlçe Başkanım Berna Pamukcu ve sevgili Bilecikliler ile birlikte izlemenin mutluluğunu yaşadık.
@bilecikbeltr Sanat Akademisi eğitmenlerime ve koro üyelerimize sonsuz teşekkürlerim ile, Atatürk’ün yolu yolumuzdur" diye aktardı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.