TARİH ŞERİDİNE ÖNEMLİ ZİYARET

Bulgaristan Cumhuriyeti Bursa Başkonsolosu Veselin Vijilov Tarih Şeridini ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti…

TARİH ŞERİDİNE ÖNEMLİ ZİYARET
08 Haziran 2021 Salı 19:06

Bulgaristan Cumhuriyeti Bursa Başkonsolosu Veselin Vijilov Tarih Şeridini ve Şeyh Edebali Türbesini ziyaret etti…


Bilecik Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bursa Bilecikliler Derneğinin davetiyle Bursa Bulgaristan konsolosu Veselin Vijilov ile birlikte Bilecik ve ilçelerine gerçekleştirilen ziyarete Bursa’dan; Bursa Fashion Week (BFW) kurucusu ve Emelya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşariye Doğan, Barmak Barutçuoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, Karkent Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sayın, Bursa Bilecilikler Dernek Başkanı Erdoğan Mısırlı ve çeşitli sektörlerden çok sayıda iş insanı katıldı. Yapılan bu ziyaretin sürpriz konuğu da Galatasaray Spor Kulübü Başkan adayı Turgay Kıran oldu.


Misafirlerimize Şeyh Edebali, Tarih Şeridi ve şehrimizin tarihi ve kültürü hakkında bilgiler paylaştık.


Tarihi alanlarımızı ziyaretinden memnuniyetini ifade eden Vijilov, Bilecik Belediyesi 'ne ve Belediye Başkanımız Sn. Semih Şahin'e teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.